Kallt elände

Jösses vad kallt det har blivit. Inte ens när solen lyser blir det varm.
När jag cyklade mellan jobbet och hemmet idag var det otäckt kallt om händerna.

Det är visserligen den tiden på året då hösten ska sätta in ordentligt men jag tycker det är lite för kallt. Snart får man plocka fram vinterjackan.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Storebror är borta

Ulf Larsson har gått bort, 53 år gammal. Jag minns honom från barn- och ungdomsprogram när jag växte upp. Bröderna Olsson är det jag har starkast i minnet.

Han var även alltid öppen om sina problem med alkoholen, något som jag har den största respekt för.

På senare år jobbade han med sitt egna hjärteprojekt Casinorevyn här i min hemstad. Och även andra lokala föreställningar runt om i Östergötland. Uppenbarligen en man som älskade det han sysslade med.

Både Aftonbladet och Expressen skriver om hans bortgång. Läs även Jan-Olov Anderssons krönika, den är bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Ännu en måndag avklarad

Så har man avklarat ytterligare en måndag. Den rusade iväg med en väldig fart.

Min mamma kollar tydligen min blogg när jag inte hör av mig för att se om jag lever. Så det är väl tur att jag är duktig på att uppdatera mina inlägg. Och hon ställer upp med några vinster till mitt lotteri.

Jag försökte att beställa en förlängning av mitt mobila bredband av Tele 2 men de hade systemfel och kunde inte hantera min beställning. Jag får försöka igen imorgon.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Föreningsuppdrag

Jag är med i en kinesisk förening och jag har tillsammans med en annan medlem åtaget mig att arrangera ett lokalt firande av Månfestivalen som infaller nu på lördag.

Det är inte någon direkt belastning att ha det här uppdraget. Vi har tillgång till bra lokaler centralt i Örebro tack vare att föreningen är medlem i ABF och vi har knytkalas så folk tar med sig sin egna mat.

Det jag får lite problem med är det lotteri jag vill anordna för deltagarna. Det är svårt att ragga priser till lotteriet. Jag har inga kontakter med företag i Örebro och hur intressant är det för Vadstenaföretag att sponsra föreningsevenemang i Örebro?