Så var man incheckad på flyget

Fast jag sitter fortfarande hemma i soffan i kallingar och surfar. Men tack vare den moderna tekniken har jag redan ett boardingkort liggande bredvid mig. Nu är det bara att hitta väskinlämningen när jag kommer upp till Arlanda.

I själva incheckningen fick jag välja plats på flygplanen. Första flyget till Köpenhamn hade massa stolar över hela planet ledigt. Men flyget till Peking hade bara sex lediga stolar långt bak i planet.

Ytterligare en sak med incheckningen är att nu drog resefebern igång. Efter att inte ha känt ett dugg inför resan kittlar det nu i magen. Härligt!

Sista dagen hemma

Då var den här, sista dagen innan min avresa till Peking. Det har varit en lugn dag. Jag tog mig till Motala för en lunch tillsammans med lillasyster och hennes sambo.

Det var inte mycket spår kvar av Vätternrundan i Motala. Det måste ha jobbats undan rejält under natten och söndagen.

Sedan började Internet krångla på kvällen så bilderna jag tog under dagen ligger kvar på hårddisken för det gick inte att sända dem.

Andra bloggar om: , , ,

Fredagsnöje

Jag avlägsnade mig från jobbet redan klockan två idag. Det kändes som ett bra beslut att starta semestern lite tidigt. Efter jobbet slappade jag en hel del och bara njöt av att vara ledig.

På kvällen gjorde jag som många andra och gick till riksvägen för att titta på vätternrundacyklisterna. Jag lyckades heja på min jobbarkompis Nisse men såg honom för sent för att ta ett kort.

Cykelgäng

Ett gäng cyklister i sommarkvällen

Åskådare

En liten åskådare som ger cyklister genom Vadstena high five

Alla metoder fungerar

Man behöver ingen racercykel för att delta

Andra bloggar om: , ,

Det börjar närma sig…

Egentligen borde man vara lite hängig och småsur idag. Det drog kalla vindar när jag gick till jobbet och regnet händer i skyn och bara väntar på att börja vräka ner. Och ryggen krånglade under natten så jag har sovit lite dåligt.

Men trotts det sitter jag på jobbet med ett dumt flin och mår riktigt bra. Jag är nämligen bara timmar från att gå på semester.

Semesterkalender

Min arbetskalender för de kommande veckorna. Härlig läsning!

Andra bloggar om: , , ,

Solig torsdag

Det var en härlig väderdag med mycket sol. Jobbet flöt på och jag tog med mig kameran och lämnade jobbet redan vid fyratiden så jag kunde gå genom staden och fota lite.

Det blev lite extra härligt då jag gick och tänkte på att det bara är en arbetsdag kvar till semestern börjar.

Flygande turist

En liten flygande turist har slagit sig ner på Birgittastatyn och vilar sig

Andra bloggar om: , , ,