I am back

Så var man tillbaka i gamla vanor. På måndagsmorgonen var det inga problem att komma ur sängen på morgonen men idag var det precis lika tungt som alla andra arbetsdagar under året.

Det går fort att komma in i vanliga rutiner. Jag loggade in på min arbetsdator efter förmiddagsfikat igår och direkt var allt som vanligt och semestern glömd. Nu är det vanligt harvande i ytterligare ett år.

Men ska jag vara ärlig är det roligt att vara tillbaka på jobbet. Jag trivs med att ha lite fasta rutiner i livet. Och nu är helgen något att se fram emot igen, inte bara ett antal dagar i mängden.

Andra bloggar om: , ,

Halvvägs genom semestern

Tiden går fort och nu har jag kommit halvvägs genom min semester.

På det hela känns det bra. Vädret har varit fantastiskt, och vi har hittat på en massa roliga saker tillsammans. Besöket på Ullared kanske inte var det roligaste jag har gjort och absolut inte det billigaste men nu har jag i alla fall upplevt den galenskapen.

Jag har köpt en liten tvättmaskin som vi kan använda i köket. Det är nog en av de bästa investeringar jag har gjort i mitt liv. Nu kan vi tvätta en maskin då och då när det behövs. Livet blir betydligt enklare när man inte behöver vänta in tvättiden i den gemensamma tvättstugan när det börjar bli slut på rena kallingar.

På tal om tvätt kan jag konstatera att jag bara har använt shorts sedan slutet av juni. Jag kan inte minnas den senaste sommaren jag har haft det så varmt och avslappnat.