Besök från Örebro

I dag var det planerat att några vänner från Örebro skulle besöka mig. De fick lite problem på vägen hit. De valde fel avfart på motorvägen, men sedan gick resan bra. De kom fram till lunchen och jag bjöd på kalops med ris eller potatis. Då de flesta av besökarna var kineser gick riset åt. Min kalops fick godkänt och grytan tömdes.

Efter maten tog vi en promenad i Vadstena. Jag tänkte visa dem allt som finns att se i min hemstad men vädret blev så dåligt att det blev bara en liten smakbit av Vadstena för mina vänner.

vadstenabesok01

Angela och Savannah i Klosterkyrkan. De tyckte det var en läskig plats.


vadstenabesok02

Bakom stora altaret i Klosterkyrkan.

vadstenabesok03

Vad är det för gubbe som ligger här?

vadstenabesok04

Alex fotar för fullt i Vadstena.

vadstenabesok05

Angela och Savannah undrar vem som  ligger i graven och Caroline läser för dem.

vadstenabesok06

Savannah poserar vid Vättern.

vadstenabesok07

Savannah och Angela går på strandskoningen.

vadstenabesok08

Angela poserar i Vadstena.