Maxlast

Jag har i flera veckor mått lite dåligt och blivit andfådd snabbt så fort jag gör något. Det har varit så illa att jag på senaste tid funderat på att gå till en läkare. Men i morse fick jag ett infall och ställde mig på en våg. Den höll men det var enbart på grund av dess starka konstruktion.

Jag har aldrig varit så tung som jag är nu. Rena undret att mina knän håller.  Och det är inte konstigt att jag slog mig så pass när jag halkade och trillade tidigare i vintras. Det är däremot konstigt att det inte blev ett hål i gatan där jag dammade i.

Det är dags för ett nytt liv!

  • Ingen mer alkohol
  • Inga mer pizzor, kebaber, hamburgare (dräggel, dräggel)
  • Ingen mer choklad
  • Inget mer godis
  • Mindre portioner

Och så måste jag börja röra på mig mer.

Herre Gud!

Jag som hatar att röra på mig. Jag trivs bäst nedsjunken i min fåtölj med den bärbara datorn i knät.

Nu blev jag nästan lite deprimerad. Men idag är det tisdag så då kan jag tröstäta en semla.

Eller kanske inte…

Andra bloggar om: , , , , , ,