Bye bye Frost

Så nu har jag sett det sista avsnittet av ”Ett fall för Frost” eller ”A Touch of Frost” som serien heter på ITV där den skapades.

I 15 säsonger har man kunnat följa den buttre men effektive inspektören William Edward ”Jack” Frost när han löser brott i Denton. Jag började följa serien på SVT en gång i tiden, men den senaste tiden har serien gått på Kanal 9. Och som tur är har jag fått den kanalen sedan i våras. Men jag undrar hur stor del av Sveriges tv-tittare tittar på Kanal 9. Når de upp till fem procent?

Det skapades två alternativa slut på serien och på Kanal 9 kan man se dessa. Jag tycker att det alternativ man valde var rätt men var och en kan välja sitt egna slut.

Se de olika sluten på Kanal 9 Play.

Mer information om tv-serien på Wikipedia.

Andra bloggar om: , , ,