Trasig soffa

Jag håller på att möblera om här hemma. Och idag var det dags att flytta soffan i vardagsrummet. Den soffan har det senaste halvåret blivit sämre och sämre. Idag när jag tippade upp soffan fick det sin förklaring. Fjädrarna på undersidan har släppt. Inte alla men nästan hälften av dem.

Det ser ut att vara en typ av plastfästen som håller fast fjädringen. Och dessa fästen har gått rakt av på de fjädrar som har släppt.

Soffan är cirka ett och halvt år gammal, inköpt på Ulfåsa Möbler och Golf. Den ser snygg ut och är inte sliten i övrigt.

Så vad gör man nu? Klagar hos försäljaren? Försöker laga soffan själv, hur man nu ska göra det? Eller ska man bara ge upp och slänga ut den?

Just nu sitter jag på soffans sittdynor direkt på golvet. Det fungerar en kort period men jag kan inte ta emot några gäster för då får de sitta på golvet.

Min trasig soffa

En del av soffan med spretande fjädrar.

Andra bloggar om: , ,