Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Allt måste komma till ett slut

När jag var ung köpte jag en massa musik. På den tiden var det LP-skivor som gällde. Så jag har de senaste åren haft en samling vinyl stående i min stereobänk. Det har inte direkt varit enkelt att hitta nålar till vinylspelaren de senaste åren och helt ärligt har jag inte direkt saknat mina vinylskivor.

Idag tröttnade jag på att ha dem stående hemma och kontaktade en skivuppköpare. Jag fick sortera skivorna och köra iväg dem till en butik och om några dagar kommer jag att få ett prisförslag.

Det var en speciell känsla att bläddra igenom alla gamla skivor och översköljas av mina ungdomsminnen som är kopplade till musiken.

Skivsamling

En liten del av skivsamlingen under sorteringen

[tags]samling, skivor, vinyl, LP[/tags]