Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Ännu en lördag i Örebro

Jag for iväg till Örebro som vanligt på lördagsmorgonen. Kinalektionen gick bra och efteråt blev det lunch med min kompis Alex (som nu kräver att jag kallar honom vi hans kinesiska namn Luo Chuan) på stan.

Vi käkade sushi. Det var första gången jag åt en hel portion riktig sushi. Det var riktigt gott. Men jag testade bara lite wasabi.

Sedan shoppade vi loss i en kinesisk matbutik. Som vanligt köpte jag till största delen godis. Så nu har jag en massa ny godis att smaka.

Sushi

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 Kommentarer

 1. Låter som en bra dag =) haha jaså, han har börjat kräva det nu =)

 2. Kommentar av inläggsförfattaren

  Jan

  Ja då jag läser kinesiska på den tredje terminen tyckte han att det var dags att jag började använda det kinesiska namnet och inte det västerländska som han bara har för att det ska vara lätt för västerlänningar att använda.

 3. jo det låter logiskt.. dock lite svårt att byta när man väl har vant sig…

 4. Mikael

  Hejsan!

  Jag och min fru, som är från kina, är helt nyinflyttade till örebro. Vad hette den där kinesiska mataffären du skrev om, vart ligger den…vi skulle också behöva shoppa loss i den lite 🙂
  Skicka gärna till min mail…

  tackar!

 5. admin

  OK, då svarar jag på din mail 🙂

 6. Dennis Strömberg

  YO,

  Men varför svara på en fråga via mail som kan hjälpa så många andra? Jag är i Örebro och känner inte till någon kinesisk mataffär och skulle jättegärna få tag i en. Är det någon som ser detta och vet någon får ni välkommet berätta. Hittar inget via eniro eller google.