Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Är det farligt att blogga?

Det är i alla fall en fråga Joakim Berg har tvingats att ställa till sig själv efter helgens galenskap. Han driver en välbesökt blogg kallad Jokieboi där han har åsikter om det mesta. Tydligen har han även en stor mängd fiender som inte tål bloggen. Länge har kommentarerna varit fyllda med hot och hat men i helgen slog det rekord. Då slängde någon in en parksoffa genom ett av hans fönster. Corren har en artikel om händelsen.

Är folk så mentalt småväxta att de inte klarar att läsa eller för den delen ignorera en blogg de inte tycker om? Och vad är det med korta texter om kläder, mode och ungdomsfylla som får människor att hata en individ? Och hata så pass att det övergår till våldshandlingar.

Jag fattar själv inget av Joakims blogg, men jag har redan från början utgått ifrån att det är för jag är gammal och inte hänger med i den unga delen av samhället längre. Och världen är full med felstavade bloggar som inte blir hatade för det. Så vad är det för stollar som lever här i Vadstena?

Nu är det vissa webbplatser som uppmanar till bojkott av Joakims blogg för att han inte ska tjäna några pengar på besökstrafiken, ytterligare ett försök till förföljelse. Så själv uppmanar jag dig att självklart besöka Joakims blogg många gånger även om du inte förstår dig på den bara för att mörkermännen inte ska vinna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,