Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Årets första dag

Så hur inleder man året på ett bra sätt? Själv har jag slappat hela dagen. Lite TV, lite data och lite pizza. Och det känns som en bra början.

Jag är lite förkyld så min nyårsafton var lugn, jag lade mig tidigt och sov fram till midnatt när kriget bröt ut utanför mitt fönster.
Jag får inte köpa ett litet smatterband med gamla klassiska ettöressmällare för det är farligt, men fyllona som kryper omkring på alla fyra när de ska tända stubinen på sina paket med raketer får hantera sprängverkan i klass med en mindre artillerigranat. Var är logiken i det?

Inga raketrester på min balkong i år, men min parkeringsplats ser ut som en soptipp full med förpackningar från olika fyrverkerier. Fyllona tycker det är roligt när det smäller men uppenbarligen gillar det inte att städa efter sig lika mycket.

[tags]nyår,smällare,raketer,fyllon[/tags]