Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Blåst, regn, gravar och cyklister

Dåligt väder idag. Rena stormvindarna blåste över slätten och så regnade det ibland. Inte det minsta somrigt.

Det blev en tur in till Motala och lilla mamma för en lunch en massa småsaker mamma ville ha hjälp med. Vi åt på Matverkstan och som vanligt smakade det bra.

Jag köpte blommor och planterade på gravarna i Motala. För en gång skull lämnade jag traditionen och köpte lite nya sorter. Det blir att ta sig till griftegården i kommande vecka och se om de tar sig.

Idag var det Tjejvättern. Så en hel hög kvinnor i alla åldrar betalade en massa pengar för att cykla i stormvindar och bli blöta av regn. Jag är inte riktigt med på vad som får människor att göra något sådant. De så inte så lyckliga när jag mötte dem på vägen hem.

Mamma lagar min tröja

Mamma fixade min trasig tröja.

Dagens lunch intogs på Matverkstan

Dagens lunch intogs på Matverkstan

Blommor

Jag behövde lite blommor

Blommor på graven

Jag fick blommorna på plats efter att ha fyllt på med 50 liter planteringsjord

En blöt cyklist

En blöt cyklist

Trötta cyklister

Två trötta cyklister på väg mot målgång i Motala

[tags]mamma,motala,tjejvättern,gravar,blommor[/tags]