Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Brunch i Örebro

Idag blev det en resa till Örebro. Den var inte helt lyckad. På vägen dit lyckades jag ha sönder tre flaskor med cider som jag skulle ge bort som present.

Men väl på plats tillbringade jag några timmar i staden med att gå runt och titta i affärer. Och en sak slog mig. I en affär skyltade man med en stor bild på en kavaj, men jag hittade den inte inne i butiken och när jag frågade personalen visade det sig att de inte hade just den kavajen till försäljning. Kommentaren “men vi har andra kavajer i den serien” kändes inte helt seriöst.
I en av galleriorna köpte jag ett rosa band för att fästa på kavajslaget.

Sedan blev det brunch med några vänner på 4e våningen, som ligger i Behrn Arena. Det var en liten besvikelse. Mycket av maten var prefabricerad och inte den bästa kvalitén. Och det fylldes inte på med mat direkt när den tog slut. Och slänga på några slevar med paj i ett tömt odiskat serveringsfat är ingen vidare klass. Men det värsta av allt för en potatisdräng som mig var att de inte lyckades hålla potatisen varm.
Men det fanns mycket att välja på och det ska de ha beröm för.

Under tiden vi åt pågick det en landskamp mellan Sverige och Finland i amerikansk fotboll på arenan där restaurangen är. Jag har inte en aning om vem som vann eller förlorade.

[tags]örebro, shopping, kavaj, affärer, behrn, arena, fotboll, amerikansk, landskamp, rosa, band[/tags]