Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Bye bye Frost

Så nu har jag sett det sista avsnittet av ”Ett fall för Frost” eller ”A Touch of Frost” som serien heter på ITV där den skapades.

I 15 säsonger har man kunnat följa den buttre men effektive inspektören William Edward ”Jack” Frost när han löser brott i Denton. Jag började följa serien på SVT en gång i tiden, men den senaste tiden har serien gått på Kanal 9. Och som tur är har jag fått den kanalen sedan i våras. Men jag undrar hur stor del av Sveriges tv-tittare tittar på Kanal 9. Når de upp till fem procent?

Det skapades två alternativa slut på serien och på Kanal 9 kan man se dessa. Jag tycker att det alternativ man valde var rätt men var och en kan välja sitt egna slut.

Se de olika sluten på Kanal 9 Play.

Mer information om tv-serien på Wikipedia.

[tags]frost,tv,serie,slut[/tags]