Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Comfort Hotel Stockholm

Jag tillbringade den gångna helgen i Stockholm och bodde då natten mellan lördag och söndag på hotellet Comfort Hotel Stockholm.

Det är ett hotell med den centrala adressen Kungsbron 1, mitt i centrala Stockholm. För den som inte har koll på gatuadresser i Stockholm är geografisk beskrivning att hotellet ligger i World Trade Center, i samma hus som Cityterminalen. Fast på andra sidan från huvudentrén på Cityterminalen.

För att vara ett hotell mitt i centrala Stockholm har de helt klart humana priser. En del av det beror på att de har små och enkla rum. Men det är ett rent hotell, jag har bara saker jag är kritisk mot, det är lite väl lyhört mellan rummen och frukosten hade ingen gröt att erbjuda.

Jag gillade hotellet och kommer helt klart att välja det igen när jag behöver bo centralt i Stockholm. Jag saknar inte rumsservice och andra tjänster som som andra dyrare hotell erbjuder. Och nästa gång jag bor där ska jag välja ett fönsterlöst rum bara för att testa deras billigaste alternativ.

Hotellfrukost

Frukosten var god, men jag saknade min gröt

Min säng

Min säng på hotellet, mitt rum var inte mycket större än sängen

[tags]hotell,stockholm,rum[/tags]