Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Connect Hotell i Arlanda

Jag har tillbringat en natt på hotellet Connect hotell i Arlanda. Det var det hotell som erbjöd den billigaste övernattningen. Det är ett budgethotell så jag hade inge större förväntningar på hotellet.

De positiva sidorna först, hotellet är billigt och erbjuder gratis transfer mellan flygplats och hotell. Personalen är trevlig och det är välstädat.

Det mindre positiva är att det är väldigt lyhört, man hör sina grannar snarka på natten. Hotellfrukosten är väl torftig. Endast kaffe, smörgås och yoghurt eller fil. Inget varmt, inte ens kokta ägg. Och trådlöst internet kostar pengar. Eller det var i alla fall informationen när jag checkade in. Så jag betalade för mitt internet, men när jag startade min dator fick den internet direkt utan att jag behövde ange några inloggningsuppgifter.

Men för 500 kronor och en bokning med kort varsel så tyckte jag det var ok. Jag skulle inte rekommendera hotellet för en längre tids boende, men för en natt innan eller efter en flygning är det helt ok.

Hotellrum

Rummet är litet men duger för en natt.

Arbetsbord

Det finns till och med ett litet arbetsbord precis innanför dörren.

[tags]hotell, connect, arlanda, lyhört[/tags]