Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Det är härligt med regn (ibland)

Efter jobbet drog jag på mig träningskläder och regnkläder och gav mig ut på en rask långpromenad. Det kom några enstaka stänk i början av promenaden men efter en stund regnade det rätt bra. Och det smattrade så trevligt mot mina regnkläder. Just då i det ögonblicket gillade jag regnet. Hade jag varit på väg till jobbet utan mina regnkläder hade situationen var helt annorlunda.

Men nu blev regnet en del av upplevelsen där jag gick i mörkret. Jag försökte hålla ett högt tempo men det märktes att jag inte hållt igång de senaste veckorna. Jag hade svårt att hålla tempot uppe hela sträckan. Och när jag kom hem kände jag av benen. Det är illa att man blir otränad så snabbt.

[tags]promenad,träning,regn,kläder[/tags]