Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Det är mycket nu…

Jag har legat sjuk större delen av veckan och då händer det mycket runt om i världen.

Tydligen har det varit snöstorm i hemtrakterna. Det märkte jag inte mycket av. På grund av fasadrenoveringen är mina fönster täckta av plats och nu har man täckt hela fasaden med något sorts tält, troligtvis för att göra det möjligt att värma fasaden när man putsar fasaden och målar.

Så jag tar mig ut från min lägenhet i slutet av veckan bara för att upptäcka att hela staden ligger under ett snötäcke. Och eftersom jag inte hade koll på vädret trampade jag runt i vanliga skor och blev blöt om fötterna. Hemma igen blev det till att leta reda på mina vinterskor. Bara för att upptäcka att de var så slitna att de knappt gick att knyta längre.

Då det var lönedag idag blev det en tur till ortens skohandlare för att köpa nya vinterskor. Det blev ett par bekväma Eccos som säkert kommer att hålla lika länge som mina gamla vinterskor som var inköpta på samma ställe.

Så nu är jag redo för kung Bore.

Mina nya vinterskor

Mina nya vinterskor

[tags]skor,vinter,snöstorm[/tags]