Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Det går att blogga om allt

Av en händelse hittade jag via bloggportalen en blogg om tv-programmet ”Hem till gården” eller Emmerdale Farm som serien heter i original.

Jag har två tydliga minnen av den här tv-serien. Dels från min barndom då tydligen någon av mina föräldrar följde serien. Jag minns den som dödstråkig. Det hände aldrig något roligt eller intressant. Det kan förstås bero på att jag vare sig kunde engelska eller var duktig på att följa textningen. Och vuxnas intriger var väl inget jag förstod mig på.

Det andra minnet är för ett tiotal år sedan då jag jobbade som IT-konsult och besökte en lunchrestaurang där tv-serien stod på varje dag. Det var verkligen skillnad på serien från vad jag mindes från min barndom. Nu var det en massa snygga unga brudar med som gick och putade ut med både det ena och andra. De veckor jag åt på denna restaurang följde jag ett antal intriger som väldigt lika varandra även om det hela tiden drabbade olika karaktärer i serien.

Nu läser jag i Emmerdale-bloggen att det mesta är sig likt. Jag känner inte igen namnen på de olika karaktärerna men intrigerna låter som det gamla vanliga. Otroligt nog lyckas serien hålla liv i tittarintresset år efter år.
Fast jag kan inte påstå att jag saknar den på mina luncher.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 Kommentar

  1. You know so many interesting infomation. You might be very wise. I like such people. Don’t top writing.