Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Det kan inte stämma!

Enligt min almanacka ska jag börja jobba imorgon. Min semester ska alltså vara slut nu? Men det kan inte stämma, jag har bara haft semester i några dagar. Men när jag tittar i min almanacka och skrollar igenom alla bilder från de senaste veckorna inser jag att jag faktiskt har varit ledig i fyra veckor. Men i min själ känns det som jag precis lämnat min arbetsplats.

Men det är bara att bita i det sura äpplet och krypa in i selen igen. Fast det ska nog gå bra, de första veckorna är lugna och sedan är man tillbaka i den vanliga lunken igen. Fast med ett stort lager av minnen att leva på fram till nästa semester.

Och sommaren är långtifrån slut. Det finns många härliga sommardagar att se fram mot. Och en och annan helg kan bli en liten minisemester.

[tags]semester,ledig,åter,selen,lunk[/tags]