Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En dag i Örebro

Då det var lugnt på jobbet skolkade jag (tog en semesterdag) och åkte till Örebro för att köpa julklappar.

Orsaken till att jag valde Örebro för julklappsinköpen är att jag lärde mig en hård läxa förra året. Då skulle julklapparna jag gett till mina vänner i Örebro bytas så jag fick släpa hem dem och springa runt i butiker här hemma för att byta. Blir det några byten i år får folk sköta det själva.

Jag passade även på att äta sushi på Akane. Det var riktigt gott. Och så visade jag min lärare i kinesiska som jobbar där att jag gjort läxan även om jag inte kan vara med på lördagens lektion.

Akane
Akane sushibar från utsidan. Det är en helt röd och rosa servering.

Shao Jin på Akane
Min lärarinna Shao Jin på sitt andra jobb som sushiservitris.

[tags]Akane,Örebro,julklappar,byte,semesterdag,sushi[/tags]