Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En dag i Stockholm

Det var en mycket intressant dag i Stockholm idag. Jag lärde mig en hel del nytt och åkte hem inspirerad.

Jag var tidig in till Stockholm så jag strosade runt lite i staden och såg mig om. Jag kan ställa mig i ett gathörn och bara titta på all trafik och alla människor. Var hör alla hemma? Och varför har så många av dem brått hela tiden?

Stockholmarna hade tydligen hört talas om mitt besök för helt plötsligt hade de lagt ut en röd matta och stadens paparazzis stod på post och väntade på mig. Men jag lurade dem och smet förbi från andra hållet.

Innan jag lämnade huvudstaden gick jag in på den trevliga restaurangen Panda Sushi Bar och smällde i mig 15 dumplings.

Åhléns City

Åhléns City i Stockholm. Jag tog bilden bara för att reta mamma, hon gillar Åhléns

Skyltfönster med Hello Kitty prylar

Min kompis Angela hade älskat den här affären

Fult ställe i Stockholm

De har konstiga och fula telefonkiosker i Stockholm

Kungliga Biblioteket

Kungliga Biblioteket

Linné

Jag hittade en staty på Linné

Röda mattan

Jag smet förbi den röda mattan och alla paparazzis

Panda Sushi Bar har goda dumplings

[tags]stockholm,panda,sushi,dumplings,matta,trafik,människor,linné[/tags]