Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En heldag i Örebro

För att fullfölja mitt uppdrag i en förening for jag idag iväg till Örebro och gick igenom en årsredovisning.

Under dagen blev det även ett besök på Jensens Bøfhus. De lyckades röra till vår beställning så en barnportion blev försenad. Nu blev inte lilltjejen så förkrossad av det då hon fick gratis glass som ersättning. En glass som hon dränkte i choklad- och kolasås samt en massa strössel.

Sedan fick jag spela badminton med lilltjejen. Snacka om att det var svettigt. Dels var jag absolut inte klädd för att röra på mig och sedan var det länge sedan jag verkligen rörde på mig överhuvudtaget.

Halvvägs hem inser jag att det inte finns någon buss hem från Motala på flera timmar. Och det lockar inte att sitta av två och en halv timma i Motala en söndagskväll. Men jag hade tur, för min pappa ställde upp som chaufför och åkte in till Motala och körde mig hem.

Och så kommer man hem och hör att Ronnie James Dio har gått bort.