Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En julafton med julklappar och midnattsmässa

Jag firade julafton hemma hos min syster och hennes familj. Mr F som var enda barnet där överöstes av julklappar. Min syster hade haft en idé om att fostra honom att man bara fick en enda julklapp. En idé som var helt dödfödd då farföräldrar, morföräldrar, farbror och morbror var av en helt annan åsikt.

Det var till och med så att jag tyckte min julklapp kändes lite för lite så dagen innan julafton var jag iväg och handlade lite fler julklappar. Jag har bara köpt julklappar som jag själv tycker är roliga. Då det blev byggklossar att bygga torn med och plastfordon till sommarens sandlådelekar.

Jag avslutade kvällen i Vadstena Klosterkyrka med att delta i julnattens mässa. Det kändes som ett passande avslut på julafton.

[tags]julafton,julklappar,mässa[/tags]