Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En lördag i Örebro

Jag hade föreningsärenden i Örebro idag och för att hinna dit behövde jag komma med en buss klockan tio över sju på morgonen. Jag behövde med andra ord vakna tidigare än vad jag gör en arbetsdag. Nu gick det bra även om det tog emot rejält.

I Örebro passade jag på att sitta med på en Kinalektion med några barn. De var fruktansvärt duktiga och skrev tecken i en rasande takt. Med tanke på hur långsamt jag tar mig fram i mina egna språkstudier blir man lite avundsjuk när man ser ungarna och deras framgång.

Efter som jag var på besök i en storstad passade jag på att besöka en sushirestaurang. Så innan tåget skulle avgå smet jag in på Akane och smällde i mig 14 bitar sushi. Det var gott som bara den.

Sushi

En tallrik sushi på Akane

[tags]örebro, lördag, sushi, akane, kinalektion[/tags]