Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Okategoriserad

En ny reservoarpenna

Platinum Preppy

Platinum Preppy

Det här inlägget är en annons för Penstore.se och innehåller annonslänkar.

Jag har använt reservoarpennor genom åren, mest bara för att jag gillar känslan när man skriver med dem på ett bra papper. Det är självklart långt från smidigt, framför allt när man inte använder dem dagligen och de torkar så man måste göra dem rena från gammalt bläck innan de går att använda igen.

Men de har en särskild plats i mitt hjärta, och av en ren händelse såg jag att PenStore hade en billig modell som jag inte kände till sedan tidigare. Modellen heter Platinum Preppy och är en enkel plastpenna. Jag trodde först att det var en engångspenna för det billiga priset, men pennan använder en utbytbar bläckpatron, och kan till och med ha en konverter så det går att använda vilket bläck man vill på flaska.
Konvertern kostar mer än själva pennan.
Och den trevliga butikspersonalen tipsade mig att använda vattenlösligt bläck om jag skaffar en konverter.

Nu har jag “bara” en penna och den patron som följer med pennan. Men jag är så förtjust i pennan att jag funderar på att skaffa en konverter.

Pennan är smidig att skriva med, spetsen är lagom mjuk för mig och flödet av bläck är bra. Och enligt tillverkaren ska en penna kunna stå ett år utan att torka. Jag är väl lite tveksam om den klarar så långa perioder, men klarar den av de veckor jag inte använder pennan är jag nöjd.

Nedan finns en länk till pennan, det är en så kallad affiliate länk, vilket betyder att jag får en betalning om du väljer att köpa pennan via min länk.

Platinum Preppy