Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En rask promenad

Efter att jag gjort några ärenden i Linköping efter jobbet beslutade jag mig för att ta en promenad när jag kom hem för att hålla tempot uppe. Då det hade kommit några regnstänk när jag satt på bussen hem förberedde jag mig på regn och klädde mig i regnställ.

Självklart kom det inte ett enda regnstänk på mig under hela min promenad. Men jag svettades rejält i mitt regnställ så det gjorde säkert nytta. Och så fick jag hem mina lunchlådor som jag glömt på jobbet.

En ny era har inträtt i mitt liv. Jag har med mig matlåda till jobbet. Det har jag inte haft på minst 12 år. Och det är verkligen ovant. Nu måste jag tänka på att fixa mat till nästa dag kvällen innan eller helst ännu tidigare. Och så ska jag komma ihåg att ta med lådan och ta med den tomma lådan hem. Och det sista steget misslyckades jag alltså med idag. Vi får se hur det går imorgon.

[tags]linköping,regn,promenad,lunch,matlåda[/tags]