Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En rosa månad

Jag tror inte någon har missat att Cancerfonden har dragit igång årets Rosa Bandet-kampanj. Jag upptäckte att jag hade förra årets band på min jacka så idag har jag köpt ett nytt. Årets band är designat av Gert Wingårdh.

En trevlig del av kampanjen är att Ahlgrens bilar säljer rosa rattar som en del av kampanjen. De är förförande goda.

Vill du hjälpa till att färga hela Sverige rosa och samtidigt bidra med pengar till kampen mot bröstcancer, köp rosa bandet för 25 kronor eller SMS:a ordet ROSA till 72988 och skänk 50 kronor. Du kan också ge en gåva till Cancerfondens plusgirokonto 90 1986-0. Märk insättningen med ROSA. För fler sätt att bidra, besök cancerfonden.se/rosabandet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,