Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En söndag med fågelskit och barndomsminnen

Nattens klockomställning ställde till lite problem för mig. Jag kom ihåg att ställa om de flesta klockor innan jag gick till sängs men jag missade klockradion. Så halv fem väcktes jag av radion, men den stängde jag av snabbt och sedan fortsatte jag att sova.

Min mamma och jag hade planer på att äta lunch tillsammans i Motala så jag tog bussen in och mötte mamma vid busscentralen i Motala. Där lyckade en fågel skita mitt i mitt huvud.
På sätt och vis är det lite imponerande med tanke på att det inte är en stor träffyta och att jag var i rörelse. Fågeln lyckades att pricka mitt i huvudet. Det höll på att förstöra hela dagen för mig. Men efter att ha tvättat ut eländet ur håret på en pizzeria lugnade jag ner mig.

Eftermiddagen och kvällen tillbringades hemma hos mamma där min syster och jag gick igenom bilder i fotoalbum från vår mormor och morfar. Jag fick med ett antal bilder som jag ska försöka skanna in så jag har dem tillgängliga i min dator. Bilden nedan är en av dem, men min skanner krånglar så även om originalbilden är i färg kan jag bara presentera den som svart-vit. Bilden är från 1972, värdens bästa år och råttans år enligt den kinesiska kalendern.

Bild från mitt dop

Jag döptes i klosterkyrkan

[tags]söndag,fågel,skit,lunch,motala,foto,album,dop[/tags]