Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En söndag med ömma fötter

Efter gårdagens heldag i Örebro med månfestival och allt annat har jag tillbringat större delen av dagen med att vila mig.

Visserligen blev den en sväng med pappa för att handla på förmiddagen. Efter en snabb tur där vi handlade matvaror blev det även en sväng till Ö&B i Skänninge där pappa tillbringade en timma med att prova sig igenom deras lager med vinterjackor från försvarets överskott. Till slut hittade han en som passade.

Sedan blev dagen en enda lång vila. Jag har legat på sängen och vilat, varit uppe och suttit i fåtöljen och vilat. För att sedan återvända till sängen för att vila.

Öm i fötterna är jag också efter att ha sprungit runt i mina lågskor hela dagen igår. De är snygga men sitter inte lika bra på mina fötter som mina vardagsskor.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,