Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En sväng till Norrköping

Eftersom jag avskyr mitt hem men blir sittande i det stirrande in i väggen i timmar försöker jag komma bort från det ibland. Så idag tog jag en sväng till Norrköping.

Det blev några timmar i de köpcentrum som finns i centrala Norrköping. Jag handlade lite men i jag tittade mest. Det finns helt klart ett större utbud i Norrköping jämfört med Linköping. Även de butiker som finns i båda städerna som Lindex, H&M, Brother och så vidare har ett större urval av varor jämfört med samma butiker i Linköping.

Jag åt en god sallad på Fräcka Fröken i en av galleriorna. Det är roligt att plocka ihop sin egna blandning från en massa olika ingredienser. Fast tjejen som servade mig pratade med en låg röst så jag skrek “VA” hela tiden.

När jag går runt bland alla butiker i en större stad kan jag ibland längta bort från Vadstena. Men min lilla hemstad har en massa andra fördelar som jag inte vill förlora genom att flytta, så än så länge har jag valt att stanna i småstaden.

Skylt vid New Yorker

Söker du jobb finns det ett ledigt på New Yorker i Norrköping. Jag gillade skylten och tog en bild.

[tags]Norrköping,shopping,fröken,sallad[/tags]