Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

En vecka under isen

Förra veckan var ingen bra vecka. Jag fick gå hem från jobbet på tisdagsmorgonen på grund av illamående. Sedan tog det verkligen fart. Jag blev dålig i magen, kräktes, diarré, fick feber och fruktansvärt ont i halsen.

Så jag låg i sängen större delen av veckan, ynklig och eländig. Och ska jag vara helt ärlig känner jag mig fortfarande lite svag. Varje gång jag gör något ansträngande rinner svetten i strida strömmar utmed min rygg. Och jag måste sätta mig ner och hämta andan.

Men nu är jag igång igen och har idag kört en massa grejer till återvinningscentralen. Det är otroligt vad skräp man har liggande hemma. En trasig kaffebryggare i ett skåp och en trasig dammsugare i ett annat skåp. Till och med en gammal rostig grill i källaren lyckades jag bli av med. Det blev ett helt billass att köra iväg.

Jag har fortfarande lite möbler att göra mig av med men det ska jag skicka iväg till någon välgörenhetsorganisation så de kommer till ny nytta.

Och så har jag tryckt på publiceringsknappen för en ny webbplats. Min fru vill hjälpa sitt hemland Filippinerna på något sätt. Och eftersom jag inte kan så mycket mer än IT blev det till att bygga en ny webbplats om turism på Filippinerna. Den är fortfarande lite under konstruktion men frugan ville så gärna att den skulle startas så besökarna kan börja trilla in. Så alla är välkomna att besöka filippinerna.org.