Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Endast Lucia och jag jobbar

Nåja, rubriken är kanske lite väl överdriven, det finns många som måste jobba en söndag. Men här där jag sitter är jag helt ensam. Inga andra tjänstemän verkar vara i farten idag.

Och ska jag vara helt ärlig så är jag inte här helt frivilligt. Hade inte backupbandaren krävt lite handpåläggning hade jag itne satt min fot i kommunshuset idag.

Men i väntan på att banden ska börja rulla igen fick jag den här chansen att uppdatera min blogg och beklaga mig över hur tråkigt det är att sitta vid en dator en ledig söndag. Jag menar självklart en arbetsdator, inte min egna den är det aldrig tråkigt att sitta vid.

Jag undrar när Lucia kommer förbi och lussar för mig?

[tags]söndag,lucia,ledig,band,backup,dator,arbete[/tags]