Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Envis hosta

Jag har fortfarande en envis hosta efter min förkylning. Ibland hostar jag så jag blir yr, men det värsta är att hostan håller mig vaken om nätterna. Att inte sova är verkligen förödande för immunförsvar och humör.
Nu har jag hostmedicin så jag hoppas det ska bli bättre inom några dagar.

Annars dricker jag te kokt på ingefära nu. Efter ett tips från en kompis när jag var som sämst och hade feber började jag koka riktigt starkt te på ingefära. Det är så starkt att jag behöver ett glas vatten för att eftersläcka i halsen efter några klunkar av mitt te.
Men det gjorde en fantastisk nytta för jag började svettas kraftigt och bara efter två dagar vek sig febern helt och hållet och har inte kommit tillbaka.

Nu fortsätter jag med mitt ingefärste och hoppas att det ska ge fortsatta positiva resultat för min hälsa, även om det inte har lyckats knäcka min envisa hosta.

[tags]hosta,medicin,te,ingefära[/tags]