Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Farmer Boy

Jag tog en semester dag från ordinarie jobbet idag för att i stället hjälpa till på potatisgården. Så det blev en dag  med potatissortering, lyfta potatissäckar, hjälpa kunder lyfta säckar med gödning och jord, och så lite gräsklippning där i mellan.

Så nu är jag helt slut. För en så där femton år sedan jobbade jag som parkarbetare och  slet på samma sätt fem dagar i veckan. Och hade en aktiv fritid efter jobbet.

I dag fattar jag inte hur det gick till. Jag sitter i soffan och efter en arbetsdag och tuppar ideligen av i någon form av mikrosömn så jag inte kan följa vad som händer på TV:n.

Och i morgon ska jag fortsätta på gården. Om jag nu vaknar i tid. Bäst att krypa i sängs

[tags]potatis, lyfta, gräsklippning, mikrosömn[/tags]