Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Första dagen

Att ha spräckt nollan i min insamling är jätteroligt! Jag var lite nervös för att min insamling skulle vara den enda som slutade på noll första dagen. Jag vet inte vem bidragsgivaren är men ett stort tack till dig!

Jag använde verktyget på Cancerfonden för att skicka ut tiggarbrev igår. Så nu har jag som bekämpat SPAM i så många år syndat. Men jag tröstar mig med att det är för en god sak.

Min egna ursäkt till mustasch har nu växt med ytterligare en millimeter och nu kan man faktiskt känna med fingret att det finns något under näsan.

Jag ska köpa lite lila papper och tillverka några flyers som jag kan dela ut på jobbet och på andra ställen för att informera om min kampanj. Och så ska jag försöka övertala min pappa att skänka ett bidrag till min kampanj. Ingen lätt uppgift.