Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Fredagstankar från soffan

Så har det gått ytterligare en arbetsvecka. Den missade jag det mesta av eftersom jag låg nerbäddad i sviterna efter Sonisphere, förkyld med feber.

Det är roligt att kolla nätet och läsa om andra sviter efter Sonisphere. Djurgårdsförvaltningen är upprörda över hur området ser ut efteråt. Bland annat är man missnöjda med städningen. Och det kan jag förstå. På området lyckades jag se två soptunnor under festivalen. Så det mesta skräpet hamnade på marken som under dagen förvandlades till ett träsk. Så skräp försvann ner i dyn och kommer tillbaka upp varefter.
Men det var nog tur att det fanns många skithus annars hade det varit ännu obehagligare för Djurgårdsförvaltningen.

Bloggaren Grimgoth har fått upp en massa bilder på sin blogg. Så hans kamera klarade vätan till skillnad mot min. Men jag var inte den enda som fick problem med kameran i blötvädret. Och vill ni ha en recension av banden är det bara att kolla in Mirandas Hårdrocksblogg.

På tal om recensioner har Aftonbladet recenserat Iron Maidens nya platta och ger den fyra plus. Själv sitter jag och lyssnar på singeln El Dorado och jag gillar den.

Och så kan man läsa om läkaren som smet från tjänstgöringen för att på på konsert med Iron Maiden. Han verkar inte vara det minsta oroad för att bli av med jobbet för han har andra jobb säger han själv. Tänk om man kunde ha den inställningen till sitt jobb. Fast det är kanske precis så man ska se på sitt jobb så slipper man vantrivas på jobbet.

Jag pillar ut navelluddet och kan konstatera att efter en dag i grön tröja är luddet svart. Hur går det ihop?

[tags]fredag,sonisphere,Iron Maiden,läkare,konsert,recension,Djurgårdsförvaltningen[/tags]

2 Kommentarer

  1. Tack igen för länk och omnämning, jo skönt att kameran höll, värre var det för mobilen som strula men nu funkar den förutom ner på “paden”, Nokia rules.

    Ang. The Final Frontier så suger den getpung!

  2. Såg på portalen att vi hade länkat till samma artikel, vill du läsa lite mer Sonisphere kan du kolla här http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15244767 jag var också där och simmade, men kameran höll. Krya på dig.