Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Fullspikad lördag

Det blev en fullspikad lördag med aktiviteter hela dagen.

Vi började med att veckohandla på Willys i Motala tillsammans med min pappa. Tydligen ska det bli dumplings snart för flera av ingredienserna inhandlades idag.

Sedan åkte vi runt till olika bostadsområden i Motala där Platen har lediga lägenheter och “kände av” områdena. Jag kan inte påstå att jag fick någon känsla av “här vill jag bo” på något av områdena. Det var till och med så att på ett ställe blev jag helt på det klara med att jag absolut inte vill bo där.

Men efter lite funderande kom vi fram till att vi inte har bråttom att flytta. Att vi började titta efter lägenhet i Motala betyder inte att det blir dit vi flyttar när vi väl flyttar. För flytta behöver vi göra. Min lägenhet är lite för liten för oss två och min sambo ser ingen framtid i Vadstena.

På eftermiddagen åkte vi till Linköping för att handla en matta och sedan titta på Vinterljus inne i centrum.

Nu blev det både Rusta och Ikea och mer än en matta. Och eftersom min fot gjorde ont skippade vi Vinterljus och styrde mot Vadstena istället. Fast det blev ett kort stopp på City Gross för att handla lite billig fläsklägg och några blommor.

Och kvällen avslutar vi i soffan med var sin dator i knät. Jag skriver i bloggen och sambon chattar på QQ med kineser runt om i länet. Det är skönt att morgondagen ska bli sovmorgon och vilodag.

[tags]lägenhet,rusta,ikea,matta.linköping,motala,citygross[/tags]