Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Golden Meadow Executive Village, San Antonio, Binan City, Laguna, Filippinerna

Området där mina svärföräldrar bor är omringat av en mur och vakter bevakar ingångarna så inga obehöriga kommer in. Husen är omgärdade av staket och har galler i fönstren. Det hela känns lite udda för mig som är uppvuxen i en småstad där man inte låste entrédörren i huset när jag växte upp.
Men det är ett trevligt område. Husen har en annorlunda arkitektur med färger som inte är vanliga hemma i Sverige. Jag tycker det är jättesnyggt.

När vi promenerar i området stannar hela tiden folk och utväxlar några ord med min svärmor. Det visar sig att hon är President för bostadsområdet! Inte illa.

Dagens promenad på området avbröts dock abrupt. Sidoeffekterna från tyfonen Haiyan har kommit till oss och blåst och regn tvingade hem oss.

gm01 gm02 gm03 gm04 gm05

Tupp

Här vaktar jag