Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Halvvägs genom semestern

Tiden går fort och nu har jag kommit halvvägs genom min semester.

På det hela känns det bra. Vädret har varit fantastiskt, och vi har hittat på en massa roliga saker tillsammans. Besöket på Ullared kanske inte var det roligaste jag har gjort och absolut inte det billigaste men nu har jag i alla fall upplevt den galenskapen.

Jag har köpt en liten tvättmaskin som vi kan använda i köket. Det är nog en av de bästa investeringar jag har gjort i mitt liv. Nu kan vi tvätta en maskin då och då när det behövs. Livet blir betydligt enklare när man inte behöver vänta in tvättiden i den gemensamma tvättstugan när det börjar bli slut på rena kallingar.

På tal om tvätt kan jag konstatera att jag bara har använt shorts sedan slutet av juni. Jag kan inte minnas den senaste sommaren jag har haft det så varmt och avslappnat.

[tags]semester, Ullared, tvättmaskin, tvätt[/tags]