Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Intels nya processorgeneration

Jag for till huvudstaden idag för att delta i Intels releas av deras nya processorgeneration. Det var intressant även om det till största delen bestod av säljarsnack.
Jag delade dagen med en kille som jobbade med HPC:s, så han hade en helt annan infallsvinkel på snabba processorer än mig. Eventet avslutades med lite bjudmat och dryck.
Release av Intels nya processor

Resan hem gav åter prov på SJ:s höga kundservice. Först fick vi besked att det inte gick att betala med kort i bistron på grund av ett tekniskt fel. När jag sedan stod i kön för att köpa en macka kunde kassapersonalen inte öppna växelkassan. Det hjälpte inte ur mycket hon än vickade med sin nyckel.
Det kanske skulle bli bättre i Linköping för då skulle de byta personal.
Jag gick tillbaka till min plats utan min smörgås.