Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

It-mässa i Göteborg

Jag och en kollega drog till Göteborg över dagen och besökte en IT-mässa. Tyvärr blir mässan mindre och mindre de senaste åren. Jag mötte upp med några intressanta produktleverantörer och så fick jag kollegan att se en visning av publiceringsverktyget Drupal. Min kamp för öppen källkodsprodukter vilar aldrig ;).

Vi lyssnade även på ett föredrag om sociala medier. Det var intressant och kanske skapar det några nya idéer för oss.

Lunchen intogs på en restaurang Mandarin, där jag kunde konstatera att positioneringsverktygen i min Nokia-telefon verkligen suger.

Innan vi lämnade Göteborg fick jag stå utanför en garnaffär en sund. Det är lustigt hur lite mitt arbetsliv skiljer sig från mitt privata liv. Jag finner mig ofta stående utanför en garnaffär och väntar.

IT-mässa i Göteborg

IT-Mässa i Göteborg

Föreläsning på IT-mässan i Göteborg

Föreläsning på IT-mässan i Göteborg

Garnaffär i Göteborg

Garnaffär i Göteborg

[tags]mässa,göteborg,drupal,nokia,positionering[/tags]