Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag är drabbad av en hemsk åkomma

Jag är drabbad av träningsvärk. Min fru har lurat med mig att träna på Korpen. Än så länge har det bara blivit en gång men jag känner verkligen av den.
Enligt min fru kommer det att bli jätteroligt att träna tillsammans, hon har stora planer på gemensamma spinningpass och annat. Jag kommer dock att undvika Zumba oavsett hur mycket min fru tjatar om att det är en rolig träningsform.

Vi har fått ramarna utbytta i soffan så nu går det att sitta bra i den igen. Det är ny konstruktion på fjäderfästena så nu ska den nog hålla lite bättre.

Annars rullar det på som vanligt. Det blir en hel del med att få in Charmaine i vardagslivet i Vadstena, sånt som att få en läkare på vårdcentralen och en tandläkare på folktandvården. Men det mesta rullar på utan problem.

Jobbet innehåller en hel del roliga projekt under våren så där är det verkligen fullt upp.

[tags]träningsvärk, korpen, spinning, soffa, jobb, vardagsliv[/tags]