Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag börjar bli gammal

På fullaste allvar, jag börjar bli gammal. Eller så har jag varit gammal en längre tid utan att inse det.
Mitt festande i helgen har satt sina spår. Jag är nu på måndagsförmiddagen fortfarande fruktansvärt trött. Så trött att jag skulle kunna lägga huvudet på mitt tangentbord och somna in.

Bara för tio år sedan (eller 20) kunde jag gå ut och roa mig på torsdagskvällen, jobba hela fredagen för att sedan direkt efter jobbet fortsätta ut och festa. Och på den tiden hade jag att tungt kroppsarbete. Nu tillbringar jag mina dagar framför en dator och är halvdöd andra dagen efter en festkväll, och detta en kväll utan alkohol.

Vad är det som händer med mig? Är det dags att ansöka om medlemskap i PRO?

Har ni föresten tänkt på hur mjuka anslag tangenterna har i ett modernt tangentbord. Hela tangentbordet känns liksom mjukt och inbjudande. Alla tangenterna fjädrar mjukt ner av tryck. Riktigt mjukt, nästan som en kudde. Jag ska bara testa hur det är att lägga kinden mot tangenterna. Att testa kan väl inte vara så farligt? Bara testa, och kanske sluta ögonen i en minut, bara en kort minut…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,