Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag har en ny telefon

Eftersom min Nokia fungerade allt sämre och allt oftare fick mig att utbrista i långa haranger med svordomar föreslog Lucy att jag skulle skaffa en ny telefon. Hon förslog själv att det skulle vara en iPhone.

Men efter att ha klämt och känt och tittat efter i mitt Open Source hjärta valde jag en Androidtelefon. En Samsung Galaxy S II för att vara exakt. Och jag är fruktansvärt nöjd med mitt val. Min sambo är inte lika nöjd, hon är förtjust i Apples produkter.

Jag återkommer med en recension när jag har använt telefonen ett tag.

Jag med min telefon

Jag med min nya telefon

[tags]telefon,samsung,galaxy,köp[/tags]

2 Kommentarer

  1. Åh! Jag har precis beställt en sån! Väntar otåligt på leverans (två till fyra veckor) och svär över min Sony Ericsson under tiden..

  2. Kommentar av inläggsförfattaren

    Jan

    @Anna: Jag är säker på att du kommer att bli nöjd. Jag är som ett litet barn med min nya leksak när jag upptäcker alla möjligheter.