Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag joggade i 90 sekunder

Efter dagens potatisförsäljning gick jag ut på min dagliga promenad. Det gick bra och jag var inte det minsta trött så efter en stund började jag fundera på att jogga lite. Det försökte jag göra för ett halvt år sedan och då gick det riktigt illa. Jag kom tio steg och sedan stoppade fötter, knän och höfterna försöket totalt.

Nu har jag gått ner en hel del sedan dess så nu var jag sugen på att försöka jogga lite igen. Så på rundan joggade jag en bit, i cirka 30 sekunder, sedan gick jag en stund igen. Det kändes bra så efter en stund joggade jag i ytterligare 30 sekunder. Nu började vänsterfoten protestera lite och även högerknät knarrade lite.

Men jag gillade läget så efter några minuter började jag jogga igen, men nu blev det vilda protester från vänsterfoten, och även högerknät övergick från att knarra lite till att protestera högljutt. Det var helt enkelt för tungt för mig att jogga. Så jag fortsatte promenera vägen hem.

För sex månader sedan kollapsade jag efter 10 steg, nu klarade jag att jogga lite försiktigt några korta sträckor och det kändes som en stor seger för mig. Kilo för kilo blir mitt liv lite bättre.

[tags]jogga,kilo,vikt[/tags]