Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag ska bara…

Mitt webbhotell gjorde en systemförändring i veckan. Efter det arbetet fick jag ett mail som väldigt tydligt talade om för mig att jag behövde uppdatera DNS-inställningarna för min domän hos min domänleverantör. Jag läste detta tydliga mail på jobbet och tänkte att det gör jag sen, när jag kommer hem.

Väl hemma hade jag självklart glömt det.

Efter 48 timmar försvann min webbplats helt från Internet.

Det kostade mig 100 kronor och cirka 10 timmars driftsstörning innan jag var tillbaka igen.

Allt bara för att jag glömde göra en liten, liten uppdatering.

Man ska inte skjuta upp saker.

Fast det lär jag göra igen, mitt minne är kort och inte lär jag mig av mina misstag.

[tags]misstag, uppdatering, webbhotell, DNS, driftsstörning, minne[/tags]