Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Jag ska bara…

Ibland rinner tiden bara iväg. Idag på jobbet blev jag sittande med en konsult fram till fem med ett krånglande server. När vi var klara hade jag en massa uppdateringsjobb liggande som jag påbörjat men inte avslutat. Och eftersom mina kollegor brukar vilja kunna arbeta med sina datorer när de kommer till jobbet måste jag göra klart innan jag tog helg och gick hem.

Och eftersom det hela tiden var lite kvar att göra passade jag på att starta ytterligare någon uppdatering bara för att inte sitta utan något att göra och bara vänta. Plötsligt var klockan sex. Och jag insåg att det var dags att avsluta allt. Det avslutet tog ytterligare en halvtimma.

Så jag var hemma vid sju. Lite överdrivet sent en fredagskväll. Men ibland blir det sådana dagar. Som tur var hade jag planerat att koka nässelsoppa till middag, och det tog inte så långt tid att fixa till den.

[tags]uppdatering,klockan,fredagskväll,middag,soppa[/tags]