Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Julbestyr

Julen är på väg och hos oss har en ny gran inköpts. Den är i plast och vit. Kombinerat med belysning i olika färger ser den inte riktigt ut som julgranarna under min barndom, men den är snygg. I alla fönster har vi både ljusstake och stjärna eller en tomte som lyser. Vi har till och med införskaffat ljusslingor som drivs på batteri och hängt ute på balkongen. Och så har vi numera en tavla på väggen med ett julmotiv, som har en massa små blinkande lampor. Så nog har vi julstämning här.

Men som vanligt får jag en massa huvudvärk när det kommer till julklapparna. I år är det värre än vanligt, inte nog med att man ska komma på något, ekonomin är ansträngd nu när vi är två som lever på en lön. Men jag vill självklart ge några julklappar, framförallt till syrrans små pojkar och mina föräldrar.

Pojkarna är det inget svårt att hitta julklappar till. De är tre respektive 1 år så där blir det leksaker. Mina föräldrar är det värre med. Min pappa som till exempel mest sitter hemma och flåsar med sin syrgas. Det är inte direkt så att han behöver något och inte kan han vara aktiv och göra något. Så den julklappen är svår. För jag vill ju att han ska få något som han uppskattar.

Och sedan vill nog Charmaine ha en, eller flera julklappar casino bonusar av maximal-bonus.com.

Så nu söker jag igenom webben i jakt på bra julklappstips som inte krossar min lilla sköra ekonomi. För jag måste ha lite pengar till julmat också, både svensk och filippinsk mat.

[tags]mat, jul, julklappstips[/tags]

1 Kommentar

  1. Jag blev jätteglad när det dök in en kommentar i mailboxen idag! Tack snälla Jan! 🙂 Ja, jag har kanske tröttnat lite, men jag saknar det också. Jag lovar att bättra mig, för sämra mig kan jag ju inte..

    Jag har gjort julklappsarmband till alla, och hoppas att det ska uppskattas.