Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Kallt och ljust

Det är allt för kallt för att vara trivsamt men idag på väg till jobbet idag upptäckte jag att ljuset är på väg tillbaka. Det var inte helt mörkt när jag gick iväg på morgonen.

På kvällen fick jag göra en nödutryckning. Vänner till min sambo hade blivit strandsatta i Vadstena efter ett bilhaveri. Så jag fick klä på mig igen och ge mig ut i kvällskylan för att låna pappas bil och köra hem dem till Motala.
Det var inga problem men jag gissar att den utlovade ersättningen brinner inne eftersom min sambo är så ivrig att hjälpa andra kineser utan ersättning, det är en hederssak säger hon. Att jag som ger mig ut i kylan och offrar min kväll är svensk har tydligen inget med saken att göra.

Min vikt fortsätter att gå ner. Nu är det inte alls samma fart på viktminskningen som det var för några månader sedan. Men det går stadigt neråt.

[tags]kyla,ljus,vikt[/tags]